Prins Harry en Meghan Markle in 2019
Volledig scherm
Prins Harry en Meghan Markle in 2019 © AFP

Jo De Poorter analyseert het definitieve vertrek van Harry en Meghan: “Erg traumatisch voor de Queen”

RoyaltyHet is zover: prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan Markle (39) hebben na een jaar proeftijd definitief afstand genomen van het Britse koningshuis. Voor velen niet onverwacht, maar voor expert communicatie en koningshuizen Jo De Poorter toch een opvallende keuze, die vooral de irritaties tussen beide partijen blootlegt. “De Queen heeft het grootste deel van haar leven opgeofferd om volk en land te dienen. Harry en Meghan willen die verantwoordelijkheid niet opnemen.”

14 reacties

  • monique bolen

    3 jaar geleden
    Hun arbeid bestaat er in van van contracten af te sluiten en veel centen binnen op hun rekening zonder al te veel moeite te doen zoals intervieuws te geven, voor de rest that i'ts.
  • Jan Van de Velde

    3 jaar geleden
    De queen heeft al zoveel miserie van anderen en in haar familie gezien dat ze allang niet meer te traumatiseren is door een kleinzoon die terecht niet meer wil meespelen in haar achterhaald toneelstuk.
  • Jan Van de Velde

    3 jaar geleden
    Prinsen zijn niet de lijfeigenen van hun oma. Het Ancien Régime is al 200 jaar voorbij. Zou Liesbet dat niet weten? Nu ja, er zijn zelfs journalisten die niet weten dat ook prinsen recht hebben op een privéleven.
  • Gerd Peeters

    3 jaar geleden
    Ze hebben ook het recht om een eigen leven te leiden, en omkomen van de honger zullen ze ook niet doen, denk ik.
  • Jochen Leijgers

    3 jaar geleden
    Ze hebben hun titels afgegeven, jan...