REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Marktwaarde bitcoin naar ruim 1.000 miljard dollar

De totale marktwaarde van alle bitcoins is voor het eerst gestegen tot meer dan 1 biljoen dollar, ofwel duizend miljard dollar (zo’n 825 miljard euro). De bitcoin is al langere tijd bezig met een spectaculaire opmars, waarbij record op record wordt gestapeld.

15 reacties

  • Johan Renier

    3 jaar geleden
    Analisten blijven waarschuwen : Arco is beter
  • Dirk Tuymans

    3 jaar geleden
    Bedankt voor de grote winst...En niks crimineel aan. Gewoon durven.
  • sylvain kusters

    3 jaar geleden
    Ooit zal de bitcoin drastisch in waarde verliezen. Als alles betaald zou worden in bitcoin. Zou zoveel energie vergen dat het gewoon niet verantwoord meer is. Ja weg bij de grootbanken oké, maar als je ziet wat bitcoin in impact heeft op het milieu daar het zo energieverslindend is. Nee dit is geen goed alternatief.
  • Ben Van Steenwinkel

    3 jaar geleden
    Er is duidelijk te veel geld in omloop gebracht door de centrale banken. Die tandpasta krijgen ze er niet meer terug in zonder morsen.
  • Tim Vernieuwe

    3 jaar geleden
    De waarde van een netwerk neemt kwadratisch toe met het aantal aangesloten apparaten (wet van Metcalfe). Eenvoudig gezegd, hoe meer apparaten onderdeel zijn van het netwerk, hoe meer waarde het netwerk voor de gebruikers heeft. Vervang "apparaten" in de vorige paragraaf door "gebruikers" en denk nu eens aan het Internet, Facebook, Twitter, Instagram. Wat een zeepbellen! Of zijn het eerder innovatieve toepassingen? Wat mij betreft het laatste.