Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Coronacijfers blijven licht dalen, positiviteitsratio stijgt wel licht

De coronacijfers blijven licht dalen. Dat blijkt zaterdag uit het dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano. Zo daalde het gemiddelde dagelijkse aantal nieuwe ziekenhuisopnames vanwege Covid-19 in de voorbije 7 dagen tot 119 (-4 procent).

23 reacties

  • Fred DERONNE

    3 jaar geleden
    De 18-jarigen zijn volwassen en moeten zich ook volwassen gedragen. Het zal nog maanden duren vooraleer alles terug normaal is en dit doordat een gedeelte van de bevolking zich niet aan de regels kan houden in dat gedeelte zitten ook 65+'ers. Waarom wordt de mentale problemen alleen van de jongeren zo belangrijk gevonden? Politiekers hou jullie aan de voorstellen van de experten en denk nu niet aan het verlies van een paar stemmen.
  • Regina Van Akker

    3 jaar geleden
    Opnieuw dagcijfers aub, zodat we zelf kunnen zien hoe het zit. Nu zijn we afhankelijk van een rits figuren die de zaak keren en draaien zoals het in hun kraam past. Maw tientallen verschillende interpretaties en 0.0 aan duidelijkheid (maar dat hebben ze waarschijnlijk het liefst).
  • Leo wouters

    3 jaar geleden
    Leo Wouters Zal er niet op beteren met goed weer in t'verschiet.
  • Daniël Maenhaut

    3 jaar geleden
    Weten ze eigenlijk nog wat vertellen ? Licht stijgend, kleurt minder groen, weer beter, gaan ze ons blijven kort houden onder het mom van... iedereen wordt al dat geraaskal door elkaar stilaan beu. Die pipos zelf zien door het bos de bomen niet meer. Verkoop eens serieuze praat, en geen gebakken lucht !
  • Stef Geers

    3 jaar geleden
    Beste Guido, volledig eens met u. Toen de cijfers daalden konden ze niet snel genoeg een grafiek tonen om de dagelijkse daling te laten zien. Nu de cijfers weer beginnen stijgen is die grafiek weer heel snel verdwenen.