Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © EPA

Vierhonderd horeca-werkgevers moeten premies terugvorderen van personeel

Ongeveer 400 horeca-uitbaters moeten premies terugvorderen van hun werknemers. Door een softwareprobleem bij een externe partner waarop de ondernemers een beroep deden, werden de premies dubbel uitbetaald. Dat meldt Gazet Van Antwerpen. Het Horecafonds, dat de uitbetalingen doet, bevestigt in een persbericht.

39 reacties

  • Gery Van Den Broeck

    3 jaar geleden
    jennifer peeters, altijd dat gezaag terwijl je er niets van af kent. Het horecafonds wordt gevoed door de horeca en hun bijdragen. Het is dus het geld van de zelfstandigen. Maar hey, je hebt een mening die nergens op gefundeerd is en je vond het belangrijk om ze te delen. Flink
  • rik casteleyn

    3 jaar geleden
    De werkgevers hebben tijdens de eerste lockdown het dubbele gekregen van waarop ze recht hadden . Het kon niet op , het ene snoepreisje na het andere .
  • Anoniem

    3 jaar geleden
    Ze maken van brave mensen criminelen !
  • Linda D'Haese

    3 jaar geleden
    Dat ze het teveel betaalde geld moeten terug betalen is normaal maar het is niet de werkgever die daar moet voor op draaien die heeft daar geen schuld aan
  • Andy Van de velde

    3 jaar geleden
    Precies op mijn werk... ze willen digitaal mee, alleen werkt het niet zoals het moet... Wss de goedkoopste versie gekocht van de software zeker?