Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Anderlecht AND
0
EINDE
2
KV Kortrijk KVK
  • Trent Sainsbury Goal 45'+2'
  • Zinho Gano Goal 74'

Dramatisch Anderlecht onderuit tegen Kortrijk, Wellenreuther kop van Jut na monumentale blunder

Jupiler Pro LeagueDe reactie die Vincent Kompany verwacht had van zijn jongens na de wanprestatie tegen Cercle van vorige week, bleef uit. Een dramatisch Anderlecht ging vandaag met 0-2 ten onder tegen KV Kortrijk. Sainsbury scoorde na een dikke flater van Wellenreuther, diep in de tweede helft zette Gano de eindstand op het bord.

99 reacties

  • H. Anckaert

    3 jaar geleden
    De vraag is wie durft het te zeggen tegen Kompany? Kompany heeft zichzelf ingekocht met vele miljoenen € die hij verdiend heeft tijdens zijn carrière, ga er maar aanstaan, want als ze hem buitenwerpen, dan ben ik toch zo goed als zeker dat hij geen verlies zal doen, integendeel!!
  • Michel Vandewiele

    3 jaar geleden
    Sorry mensen, hij heeft zijn best gedaan maar zou nu toch moeten inzien, en niet alleen hij dat het niet gaat, hij moet de eer aan zichzelf houden, dat is geen schande. En mr. de voorzitter, graag wat uitleg bij het VOETBAL spel ipv over uw geld het begint op te vallen.
  • Walter De Vuyst

    3 jaar geleden
    Wanneer men zoals Anderlecht iedere week met een ploeg van 16 & 17- jarigen speelt is het niet meer dan normaal dan men tijdens de competitie een mindere periode heeft . Welke trainer heeft de moed om in jeugdig talent uit eigen regio volop te investeren .
  • Pieter De Ruyter

    3 jaar geleden
    En binnen 3 maanden wordt de helft van de ploeg verkocht omdat er er geen geld meer is, volgend seizoen halen ze de linkerkolom niet meer.
  • dretie munkies

    3 jaar geleden
    Als Anderlecht al verliest tegen Kortrijk dan weten ze wel dat ze play-off 1 mogen vergeten !