Dirk Devroey.
Volledig scherm
Dirk Devroey. © Photo News

Professor Devroey bezorgd over coronahaarden in Oost-Vlaanderen: “Cijfers stijgen, maar we weten niet goed hoe dat komt”

De coronacijfers gaan de verkeerde kant uit. In Oost-Vlaanderen is er qua aantal besmettingen zelfs een stijging van 21 procent op weekbasis. Professor Huisartsgeneeskunde Dirk Devroey maakt zich vooral zorgen om Gent.

29 reacties

  • Danny Buyse

    3 jaar geleden
    Aan allen die constant zitten te zagen alsof ze in een gevangenis zitten. We zetten alles open zoals jullie het vragen en geen recht op de zorgsector want het zijn de enigen die maanden op verlof mogen gaan omdat ze het verdiend hebben.
  • Thomas Descheper

    3 jaar geleden
    Mssn omdat we met zijn allen moeten blijven werken. Of is daar geen sociaal contact voor nodig misschien
  • Yves Marteau

    3 jaar geleden
    Het is toch wel duidelijk dat men de problemen niet WIL oplossen. Misschien kan men de cijfers per gehucht weergeven. Het enige positieve is dat er dit jaar geen mensen stierven aan griep. Met een beetje geluk worden er deze week weer een paar honderd mensen gevaccineerd. En we moeten maar blijven lachen, we zijn voor op het schema..
  • Regina Van Akker

    3 jaar geleden
    En wij hebben zo een uitstekend werkende contacttracing???!!! Allez, komaan, dat kan toch niet! Hoe zit het met de slakkengang van de vaccins? Is er beterschap op komst of blijven we weer aanmodderen zoals gewoonlijk? Heel verontrustend dat men niet weet waarom de cijfers zo stijgen in Oost-Vlaanderen... ze stijgen trouwens terug overal, maar zaag maar voorts over versoepelen!!
  • nadine

    3 jaar geleden
    Die zullen altijd blijven stijgen en dan weer dalen en dan weer stijgen. Wordt een straatje zonder einde dit virus. Het is al gelijk van waar het komt.