Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Marc De Roeck

Politie vindt deelnemers van lockdownfeestje onder deken en in kast: “Sommigen waren verbaal agressief”

AntwerpenDe politie heeft zondagnacht een lockdownfeestje met 14 personen in het stadscentrum stilgelegd. Hoewel de silhouetten van verschillende mensen te zien waren vanaf de straat, ontkende de bewoonster oorspronkelijk dat er een feest aan de gang was. De politie vond de overige aanwezigen onder een deken op de grond, in een kast, in de kelder en op een binnenkoertje.

  1. Beerschot maakt zich in uitverkocht Olympisch stadion op voor groots volksfeest: fans moeten geduld tonen om het speelveld te bestormen
    PREMIUM
    VOETBAL CHALLENGER PRO LEAGUE

    Beerschot maakt zich in uitver­kocht Olympisch stadion op voor groots volksfeest: fans moeten geduld tonen om het speelveld te bestormen

    Eén grote party moet het vrijdag worden. Voetbal en een erepodium. Na het laatste fluitsignaal volgt de huldiging en de uitreiking van de kampioenbeker. Op voorwaarde dat alle supporters zich aan de afspraak houden. De Pro League en de club laten uitdrukkelijk verstaan dat de officiële ceremonie enkel zal doorgaan als de fans het veld niet meteen betreden.
  2. Beerschotfans hangen motor Thorsten Theys aan de ketting: "Rot op garnaal! Niet welkom op't Kiel!”

    Beerschot­fans hangen motor Thorsten Theys aan de ketting: "Rot op garnaal! Niet welkom op't Kiel!”

    Woelige start voor Thorsten Theys op het Kiel. De voormalige CEO van KV Oostende werd begin deze week door de Saoedische meerderheidsaandeelhouders van United World aangesteld als vervanger van de afscheidnemende CEO Frédéric Van den Steen. Een beslissing die niet in consensus genomen werd met de Vlaamse minderheidsaandeelhouders Vrancken en Verellen en duidelijk ook niet naar de zin is van een groot deel van de Beerschotaanhang. Zij zijn United World liever kwijt dan rijk en moeten niet weten van de aanstelling van Theys. Die laatste vond donderdagavond dan ook zijn motor aan de ketting gelegd met een niet mis te verstane boodschap: “Rot op garnaal! Niet welkom op’t Kiel!”
    Antwerpen