Matthias Diependaele, Vlaams minister van Financiën en Begroting
Volledig scherm
Matthias Diependaele, Vlaams minister van Financiën en Begroting © Photo News

Minister Diependaele waarschuwt voor nieuwe phishingmail

Vlaams minister van Financiën en Begroting Matthias Diependaele waarschuwt voor een nieuwe phishingmail die momenteel circuleert. De mail lijkt op het eerste gezicht afkomstig van de Vlaamse overheid en lijkt te gaan over een een teruggave van belastingen, maar het gaat over een poging tot oplichting, waarschuwt de N-VA-minister.

7 reacties

  • Alfons Detemmerman

    3 jaar geleden
    Ik heb zo een email gekregen van Tommelein die mij garandeerde dat met de nieuwe slimme meter ik geen negatieve gevolgen ging hebben en het principe van terugdraaiende meter ging behouden. Denk dat dat ook phishing was want zo ben ik voor 1200 euro bestolen
  • André Christiaens

    3 jaar geleden
    Maar men blijft wel slapen, hoe kunnen die op het net deze e-mails verzenden, hebben zich ergens toch moeten laten aansluiten om op het net te geraken. En hoe komen ze aan al die e-mail adressen. Ook van banken worden er valse rond gezonden. Met uwe GSM kan men U overal volgen waar je bent geweest en deze bandieten vind men niet zogezegd.
  • mutley dastardly

    3 jaar geleden
    Hij beschrijft precies reclame van de N-VA!
  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    De kloof tussen de Vlaamse regering van de nieuwe rijken en de burger is heel groot. Het duurt een paar maanden vooraleer iets uit de samenleving tot daar door dringt.
  • Ben Vandevenne

    3 jaar geleden
    Wow, wat een snelheid, ik ontving die mail al 6 weken geleden.