Jan De Meuleneir/Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Jan De Meuleneir/Photo News

Anderlecht rouwt om oudste abonnee Remi (98): “Zelfs als we verloren, konden we met de glimlach naar huis. Dat was de laatste jaren wel anders”

RSC AnderlechtAnderlecht is in rouw. De oudste abonnee, Remi Van den Bossche (98), is thuis overleden aan Covid-19. Remi was abonnee sinds 1947, hij heeft elk van de 34 landstitels hoogstpersoonlijk meegemaakt. In 2019 zocht onze krant hem op: "Vroeger konden we zelfs bij verlies glimlachend naar buiten, op Anderlecht zag je altijd goed voetbal. Dat is tegenwoordig wel even anders. Gelukkig zit mijn hoofd vol met schone herinneringen. Die kunnen ze mij niet meer afpakken."

14 reacties

  • Karpov Alex

    3 jaar geleden
    Ik heb hem persoonlijk gekend, hij gaf me vroeger altijd posters van Anderlecht, het was e super men's, sterkte aan de familie van den bossche van alex van middelkerke
  • Eric Severijns

    3 jaar geleden
    RIP Remi, sterkte aan allen die hem dierbaar waren.
  • Ken Delespierre

    3 jaar geleden
    Mooi artikel. Zag er een fantastische mens uit, zalig om te zien zo een groot supporters hart! Als je alle 34 titels live meegemaakt hebt dan ben je de aller grootste! Mijn hart is blauw en zwart maar hier heb ik veel respect voor. Mijn deelneming
  • Rosine Van Driessche

    3 jaar geleden
    Prachtige hommage en herinnering aan een heel bijzondere man. Anderlechtsupporter in hart en nieren maar ook een fantastische familieman. Remi wordt, net als zijn lieve echtgenote Margriet, heel erg gemist.
  • Jean-marc Geirnaert

    3 jaar geleden
    Heel mooie reportage over een supertrouwe fan die tevens relativeert. Fantastische mens!