Franky Verdickt
Volledig scherm
© Franky Verdickt

LIVE. Vandenbroucke laat één-prikstrategie onderzoeken - Experten geven groen licht voor goedkeuring J&J-vaccin in VS

Het Overlegcomité van de federale en de deelstaatregeringen zat vandaag samen om de coronamaatregelen te evalueren. De sterke stijging van het aantal ziekenhuisopnames heeft de regering ertoe gedwongen een “time-out” in te lassen, en behalve de heropening van de contactberoepen op 1 maart geen extra versoepelingen aan te kondigen. “Als het stormt, kan je niet opstijgen. Met deze cijfers kan je niet versoepelen, dat zou onverantwoord zijn”, zei premier Alexander De Croo daarover tijdens de persconferentie na afloop van het Overlegcomité. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.

99 reacties

  • phil smedts

    3 jaar geleden
    Vele vaccins worden in Europa, en zelfs in België geproduceerd, en toch staan we de laatste in de rij. Onze volksvertegenwoordigers hebben ons weeral "goed" vertegenwoordigd.
  • jos jansen

    3 jaar geleden
    Diegene die hun laars er aan lappen cel staffen van 1jaar geven!
  • Andy Buyle

    3 jaar geleden
    Europa heeft alweer gefaald en zal pas vaccins van j&j krijgen wanneer de VS bedeeld is..
  • Marc Van Nueten

    3 jaar geleden
    natuurlijke en overlijdens door andere ziekten en oorzaken uit die cijfers halen en de wereld zal er totaal anders uit zien
  • luc Van der Looy

    3 jaar geleden
    Precies dat op reis gaan prioriteit nr.1 is geworden in't leven. Is op reis gaan misschien het HET van het leven geworden?