Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Een vijfde meer ziekenhuisopnames, aantal besmettingen stabiliseert opnieuw

Het aantal ziekenhuisopnames door het coronavirus is in de week tot woensdag gestegen tot gemiddeld 151,9 per dag. Dat is 20 procent meer dan in de voorafgaande periode van zeven dagen. Ook de besmettingen liggen nog licht hoger dan een week geleden, maar stabiliseren de laatste dagen weer. Het aantal overlijdens ligt wel nog lager dan een week geleden.

24 reacties

  • Hubert Vanmechelen

    3 jaar geleden
    De indicatoren zijn toch geruststellend volgens Franse politiekers !? 't Zal wel zijn.., zeker nu het aantal voorkeurstemmen begint te verdampen. De onvrede neemt toe hé !
  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    Als ik op mijn gemeente en alle omringende gemeenten klik op die kaart van Sciensano dan zie ik nog altijd alleen maar stijgingen en geen stabilisatie. Elke dag een hoger cijfer.
  • Hendrik Van Kets

    3 jaar geleden
    Nederland begon later te vaccineren maar heeft intussen één millioen vaccins toegediend: het dubbele van triomferend België. Is er meer nodig om te bewijzen dat "ze" het hier niet kunnen?
  • Dirk Van Den Bossche

    3 jaar geleden
    Dat ze daar eens leren tellen en kijken wat er nog in de diepvriezers zitten. Na veel geblaat gisteren over 2 weken vroeger beginnen, gaan ze volgende week een kwart minder vaccineren. Gebruik de stock NU en ga eindelijk vooruit. Het is hier precies de processie van Echternach , 1 stap vooruit en 2 achteruit
  • karel dillen

    3 jaar geleden
    Correcte analyse Wendy zo simpel is het, al de rest zijn uitvluchten. En willen we een uitweg zonder vaccins : alles plat, alle bedrijven dicht en geen openbaar vervoer. Maar en de horeca open willen laten gaan en zich niet vaccineren anderzijds is geen optie