Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Hoe evolueren de coronabesmettingen, ziekenhuisopnames en overlijdens? Bekijk hier de laatste cijfers uit België en uw regio

Hoe evolueren de coronabesmettingen, de ziekenhuisopnames en de overlijdens in België, in uw regio en in uw provincie? Op deze pagina houden we u constant op de hoogte van de laatste nationale en lokale evoluties.

  1. Gezocht voor 10 miljoen dollar: de zeven Chinezen die ook Belgische computers hackten
    PREMIUM
    2

    Gezocht voor 10 miljoen dollar: de zeven Chinezen die ook Belgische computers hackten

    Het is de Amerikaanse overheid menens in de strijd tegen de Chinezen die ook de computer van enkele Belgische politici - onder wie commissievoorzitter Els Van Hoof - hackten. Wie met een gouden tip de Amerikanen naar 7 geïdentificeerde leden van hackerscollectief APT31 kan leiden, krijgt een beloning van liefst 10 miljoen dollar. Wat hebben die Chinese hackers dan allemaal op hun kerfstok? En hoe konden zij onze Belgische parlementairen in verlegenheid brengen?
  2. “Alcoholwaarschuwingen op elke parasol?”: sector uit ongenoegen over nieuw ontwerp rond alcoholreclame

    “Alcohol­waar­schu­win­gen op elke parasol?”: sector uit ongenoegen over nieuw ontwerp rond alcoholre­cla­me

    Een voorlopig ontwerp van een ministerieel besluit van minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) over alcoholreclame zorgt voor ongenoegen binnen de sector. Daarin staat dat er gezondheidswaarschuwingen zouden moeten komen bij alle vormen van alcoholreclame en dat in een soort roterend systeem. Concreet zou dat volgens ‘VTM Nieuws’ kunnen betekenen dat er op bijvoorbeeld parasols met bierreclame ook nog verschillende alcoholwaarschuwingen moeten gedrukt worden. Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) probeert te sussen: “De discussie is niet afgelopen.”