BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Standard STA
1
EINDE
0
Club Brugge CLU
  • 48' Goal Jackson Muleka

Nieuwe dreun voor Club dat nu ook uit Croky Cup ligt na ongelofelijk slot op Standard: ref keurt gelijkmaker af, goed en weer af

Croky CupClub Brugge ligt uit de Croky Cup. De autoritaire leider in de Jupiler Pro League en bekerfinalist van vorig jaar botste in de kwartfinales op Standard. Muleka verzorgde de enige treffer van de partij. Blauw-zwart zag z’n gelijkmaker in het slot afgekeurd na doldwaze taferelen. 

90 reacties

  • ADRIEN VAN DE WALLE

    3 jaar geleden
    Mignolet staat bij hoog en laag voor TV te beweren dat hij de bal niet geraakt heeft ( ik ga daarvoor toch niet liegen) De beelden zijn duidelijk toch, misschien moeten dergelijke bedriegers die de scheidsrechter in diskrediet brengen maar eens een serieuze schorsing krijgen !
  • Geert Herremans

    3 jaar geleden
    Ik begrijp de discussue niet, het reglement is zeer duidelijk : als een aanvallende speler (en een doelman kan dat ook zijn) de bal met de hand raakt, is het altijd handspel. Dat is in vorige wegstrijden ook altijd al bestraft geweest. En Mignolet raakt de bal duidelijk met de hand daar kan geen twijfel over zijn. Dus doelpunt terecht afgekeurd. Als Clement en co dat betwist dan moeten ze dringend naar de oogarts of eens het reglement lezen.
  • Ronny Van Exe

    3 jaar geleden
    Opnieuw bewezen waarom Belgische scheidsrechters niet internationaal gevraagd worden , een degelijke scheids opleiding is meer dan nodig zelfs de var werkt met verschillende regels voor identieke fasen
  • Eddy Van Der Sijpt

    3 jaar geleden
    Ik ben benieuwd wie ze allemaal gaan schorsen voor het duwen en trekken op en naast het terrein.
  • Herman Degeest

    3 jaar geleden
    Een keeper kan maar beter in zijn goal blijven .