Wij volgden de persconferentie van de regering samen met een cafébaas, een barista en een driesterrenchef.
Volledig scherm
PREMIUM
Wij volgden de persconferentie van de regering samen met een cafébaas, een barista en een driesterrenchef. © Klaas De Scheirder, Wannes Nimmegeers

Cafébaas, barista en sterrenchef tellen met gemengde gevoelens af naar 1 mei: “Nu hopen dat er niet nog 20 regeltjes volgen”

“Yes, eindelijk een datum!” Meteen gevolgd door: “Wàt!? Moeten wij bij onze klanten sneltesten uitvoeren?” Of hoe de horeca gisteravond met gemengde gevoelens op de beslissingen van het overlegcomité reageerde.

55 reacties

  • Steve De Jonghe

    3 jaar geleden
    Ik steun de horeca en weet dat die mensen nu afzien en schulden hebben. Onze regering en vooral de ministers van volksgezondheid hebben met jullie geld en levens gespeeld , daar we elke dag excuses kregen en blablabla en zogezegde kinderziektes terwijl ze ER KLAAR VOOR waren hé Frank VDB en Wouter B! Dus ik wil zeggen chapeau voor jullie en hopelijk kunnen jullie nog herstellen van al die maanden afzien!
  • Louise janssens

    3 jaar geleden
    Meer betalen voor een consumptie vanaf 1 mei, neen bedankt en ook de gezondheid gaat voor
  • Ives Ameel

    3 jaar geleden
    Voor mij niet gelaten maar veiligheid gaat voort. Of mensen nu massaal weer geld gaan door ramen en deuren gooien is maar de vraag? Is dat echt nodig al die dingen ??
  • Freddy Duschek

    3 jaar geleden
    Cijfers en grafieken kunnen gemakkelijk gemanipuleerd worden, telkens er wordt gepraat over versoepelen gaan ze de slechte kant uit. Leer leven met corona net zoals we geleerd hebben om te leven met griep, ook daar is nog steeds geen medicijn voor wegens niet rendabel genoeg voor pharma industrie die liever elk jaar een vaccin verkoopt, dat levert op termijn véééél meer op dan 1 medicijn
  • Daniel Meuleman

    3 jaar geleden
    De horeca moet niet hopen. Dat feestje gaat niet door, voor 1 Mei zullen de experts en virologen de cijfers weer wel laten stijgen. Wacht maar af.