Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

Johnson & Johnson herbevestigt levering 200 miljoen vaccins aan Europa in 2021

We mogen sinds gisteren buiten weer met 10 personen samen zijn. Dat heeft het Overlegcomité van de verschillende regeringen afgelopen vrijdag beslist. Ook is besloten dat de horeca open mag vanaf 1 mei.

108 reacties

  • phil smedts

    3 jaar geleden
    Het is geen toeval dat men in de VS volop aan het vaccineren is en er hier een tekort aan vaccins is, de VS eist gewoon de meerderheid van de vaccins op, net zoals ze dat indertijd met de mondmaskers gedaan hebben.
  • Kris Delrue

    3 jaar geleden
    Verplichten zou maar allereerst correct zijn.
  • karel daneels

    3 jaar geleden
    beste mario wil je daarmee zeggen dat alle kleuren hetzelfde zijn ik dacht het niet en tussen de verschillende vaccins is er wel degelijk een onderscheid . en deze regering en zijn raadgevers draaien meer dan vierkant. de regenboog verdwijnt sneller dan hij opkomt ik hoop deze regering ook
  • Lieven tanghe

    3 jaar geleden
    Als de overheid wat moet doen dan weet je bij voorbaat dat het misloopt , ze hadden beter niets gedaan .Wie enige fierheid heeft werkt niet voor de overheid !
  • francois nys

    3 jaar geleden
    NYS eerlijk mensen , wat hebben wij tijdens de corona crisis van EU tegoed gehad veel blabla zoals altijd maar geen daden met op kop zuster Ursula