Wie van de 9 zien we straks terug in play-off 1?
Volledig scherm
PREMIUM
Wie van de 9 zien we straks terug in play-off 1? © Belga/Photo News

Met 9 voor 3 plaatsen, de kandidaten voor play-off 1 gewikt en gewogen door onze clubwatchers: wie heeft de beste eindsprint?

Jupiler Pro LeagueEen koninklijke sprint. Nek aan nek, met 9 op een lijn. Vier speeldagen - vijf in het geval van Gent en Charleroi - restten ons nog voor de play-offs, en liefst negen teams strijden nog voor een plekje bij de eerste vier. Onze clubwatchers laten hun licht schijnen over hoe kansrijk/-loos de missie van ‘hun’ teams op play-off 1 is. 

15 reacties

  • Michel Drets

    3 jaar geleden
    Als Club iedere speeldag een penalty zal krijgen zoals vandaag tegen Eupen is de kampioen inderdaad al bekend en kan de rest alleen maar strijden voor die plaats in po1.
  • Vincent Vankeerberghen

    3 jaar geleden
    Ja Ivan, club zet iedereen goed op zijn plaats ;-)
  • Ivan De Bakker

    3 jaar geleden
    Als Brugge slim is laten ze Anderlecht winnen. Met RSCA in de play-offs zijn ze al zeker van 6 punten en is de titel zo goed als binnen. Eigenlijk geldt dit ook voor Antwerp en hun 2de plaats. RSCA laten winnen zodat die denken dat ze goed bezig zijn en dan gewoon op hun plaats zetten in de PO's...
  • Patrick Brusseel

    3 jaar geleden
    Als je te weinig scoort kan je volgens mij nooit de best voetballende ploeg zijn. Want scoren is net de bedoeling van (goed) voetbal.
  • Christiaan GOETHALS

    3 jaar geleden
    De best voetballende ploeg RSCA beloont zichzelf niet door weinig te scoren.