Pro League-woordvoerder Stijn Van Bever hoopt snel weer supporters te kunnen toelaten bij voetbalwedstrijden.
Volledig scherm
Pro League-woordvoerder Stijn Van Bever hoopt snel weer supporters te kunnen toelaten bij voetbalwedstrijden. © BELGA/VTM

Pro League wil hard inzetten op terugkeer beperkt publiek dit seizoen: “Snelste weg naar herstel”

Belgisch voetbalUit onderzoek van onze redactie blijkt dat de Belgische eersteklassers zware gevolgen ondervinden van de coronacrisis. Een opgeteld inkomstenverlies van ruim meer dan 110 miljoen euro. Vooral de afwezigheid van supporters in het stadion hakt er hard in. “We zetten nu alles op alles om het seizoen toch nog te kunnen afsluiten met een beperkt publiek in de stadions”, reageert Pro League-woordvoerder Stijn Van Bever.

9 reacties

  • Guy Moreels

    3 jaar geleden
    Ben geen Anderlecht-supporter. Maar ik moet toegeven, dat zij (als het doorgaat) een goede beslissing hebben genomen : gratis abonnement voor volgend seizoen ! Mensen, die er nu één gekocht hadden, hebben bijna niets in de plaats gekregen. Hoeveel zouden een abonnement op Ekeren Sports genomen hebben, waar ze dat anders niet gedaan zouden hebben ? Die zijn er goed mee geweest. En de clubs krijgen hun TV-rechten.
  • Wilfried De Moyter

    3 jaar geleden
    Brood en spelen gaan voor gezondheid. Dat ze eerst zorgen dat de heren voetballer evenveel belasting en RSZ betalen zoals iedereen.
  • Guido Verlinden

    3 jaar geleden
    De rommel gaat er tussen uit
  • Jentina De Bock

    3 jaar geleden
    Dat de spelers wat inleveren dan, maar nee blijven poen scheppen !
  • Willem Kempenaers

    3 jaar geleden
    Kan niet wachten om terug te gaan! Heropen de stadions.