©  BELGA

Walter Damen trekt kandidatuur voor raad van bestuur Pro League in

Walter Damen, ­ondervoorzitter van Beerschot, trekt zijn kandidatuur voor de raad van bestuur van de Pro League in. Damen ziet liever een bestuurder uit 1B toetreden, aangezien Philippe Bormans (CEO Union) wellicht al naar 1A promoveert met zijn club.

svc, kofr, havg

LEES OOK: Walter Damen is (voorlopig) kandidaat voor raad van bestuur Pro League

Eerder deze week diende Walter Damen zijn kandidatuur in om toe te treden tot de raad van bestuur van de Pro League. Daar stapt hij nu dus van af, omdat hij liever iemand van 1B in de Raad ziet zetelen. Nu is dat Philippe Bormans van Union SG, maar de Brusselse club is zo goed als zeker van de titel in 1B, die rechtstreekse promotie naar 1A oplevert. Damen ziet dus liever iemand van de ploegen die volgend jaar in 1B spelen toetreden tot de raad van bestuur.

Jos Donvil (Anderlecht) en Harm van Veldhoven (Lommel SK) zijn voorlopig de enige twee kandidaten om Karel Van Eetvelt op te volgen in de raad van bestuur van de Pro League. Van Eetvelt stopt op 1 april officieel als CEO van Anderlecht en verliest dan zijn zitje in de raad van bestuur van de Pro League.

LEES OOK: DAMEN. Heeft de Pro League nog bestaanszin?

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners