AP
Volledig scherm
© AP

Pogacar wint koninginnenrit in Tirreno-Adriatico, Van Aert maakt indruk maar moet leiderstrui wel afstaan

WielrennenTadej Pogacar mag de vierde etappe van de Tirreno-Adriatico op z’n naam schrijven. Op de stevige slotklim reed hij op indrukwekkende wijze weg van Van Aert, die een waanzinnig sterke beurt maakte op de Prati di Tivo maar al snel ook zonder ploegmaats kwam te zitten. De aanval werd zo vol ingezet op onze landgenoot, die negende werd en zijn leiderstrui moet afstaan aan Pogacar. De Sloveen heeft een bonus van 35 seconden.

38 reacties

  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    Het is helemaal niet overdreven te zeggen dat Wout dit klassement alleen heeft bijeen gereden, vanaf de tweede rit steeds alles zelf heeft moeten oplossen. Mooi van Jumbo Visma om hen een stel pannenkoeken mee te geven.
  • Urbain Schuermans

    3 jaar geleden
    Van Aert moet leren een beetje zuiniger te rijden.
  • Antoine Van De Velde

    3 jaar geleden
    Mathieu zit te lachen in de achtergrond lees ik hier, Wout en Julian hebben gestreden en ons een mooie namiddag top sport laten zien. Een dichte ereplaats of zelfs winst in een hoogstaande ritten koers laat je toch zo maar niet schieten.
  • Actie reageertje Reactie

    3 jaar geleden
    Bart van Brabant : wat bedoel je met hen de ritzeges schenken??? Jullie denken dat WvA ver boven de rest uit komt en zo maar zeges kan wegschenken. Laten we het er op houden dat hij blij mag zijn met af en toe een rit te kunnen winnen. Het veldrijden is hier een mooi voorbeeld van. Hij wordt te veel over het paard getild.
  • Peter Nols

    3 jaar geleden
    Van Aert top 5, zou de koerswereld verbazen. Hij is wel de beste op papier, maar op asfalt zijn er betere.