Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

OVERZICHT. Ziekenhuisopnames stijgen opnieuw, besmettingen nemen toe met 11 procent

Van 7 tot 13 maart werden elke dag gemiddeld 156 personen opgenomen in het ziekenhuis met Covid-19. Dat is een stijging met 6 procent ten opzichte van de voorgaande zevendaagse periode. Ook het aantal nieuwe besmettingen neemt verder toe, zo blijkt uit de voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.

107 reacties

  • ivan de ridder

    3 jaar geleden
    Leon Dendoncker, waar vindt u het bewijs dat die mensen aan het astra zeneca vaccin gestorven zijn? Hoeveel mensen denkt u zijn jaarlijks gestorven ondanks of ten gevolge het feit dat zij een griepvaccin gekregen hadden? Als er al een correlatie zou zijn, kunnen ze eventueel kiezen om een jongere leeftijdscategorie te vaccineren met verminderde aanleg tot trombose.
  • Jan Schrauwen

    3 jaar geleden
    Ik veronderstel dat er ook na het toedienen van de andere vaccins ook al wel bloedklontering zal voorgenomen zijn, zeker als dit anders ook in de maatschappij voorkomt maar je er dan niks van hoort. Misschien moet men daar ook maar eens iets over zeggen.
  • Sonia Vandeleene

    3 jaar geleden
    Men kan het maar op 1 manier stoppen en dat is volledige lockdown enkel voedingswinkels open en doe hetzelf zaken met een bewaker aan ingang zodat er niet meer mensen binnengaan dan toegelaten. alle andere bedrijven en scholen sluiten en enkel contact met max 1 ander gezin die dan ook niemand anders mogen zien en dan volop vacineren aan 7/7 en grenzen ook gesloten houden want wie zegt me dat wie reist voor werk wel in quarantaine gaat en zich laat testen en wacht op 2e test voor die buiten komt
  • Leon Dendoncker

    3 jaar geleden
    Het zal niet lang meer duren voor er weer sluitingen zullen zijn en de versoepelingen die in het verschiet lagen zullen ook weer teruggedraaid worden, dat is mijn veronderstelling, nu er zoveel mensen zijn die het astra zeneca vaccin niet willen en ik ook niet. Men spreekt in raadsels over dit vaccin, maar er zijn wel mensen aan gestorven, al zijn het er maar 30, het zijn er 30 teveel.
  • Geert Tamsyn

    3 jaar geleden
    En maar versoepelen ...