Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Van der Poel pakt in Tirreno opnieuw uit met fenomenaal nummer, Pogacar deelt nieuwe tik uit aan Van Aert

WielrennenWat. Een. Etappe. Mathieu van der Poel heeft met een fenomenaal nummer de vijfde rit in Tirreno-Adriatico op zijn naam geschreven. De Nederlander rondde een solo van 50 kilometer over verschillende muurtjes af. Tadej Pogacar naderde nog met rasse schreden, maar strandde op de tweede plaats. De Sloveen smeerde Wout van Aert - die derde werd - wel kostbare tijd aan in de strijd om de eindzege.

141 reacties

  • Liliane Wuyts

    3 jaar geleden
    De beste renners staan bovenaan het klassement. Zo simpel is dat. Het is niet omdat je in 1 rit eens goed uitpakt dat je de beste bent. Dus Pogacar en Van Aert.
  • patrick isenborghs

    3 jaar geleden
    er is niemand te vergelijken met merckx en die zal er waarschijnlijk nooit meer komen hoe hard ze ook Remco & co mogen ophemelen . Er zijn er wel die durven om te rijden in de stijl van eddy , in de aanval gaan hoe het klinkt of botst en dat maakt de koers zo mooi
  • Wim Verstappen

    3 jaar geleden
    Er worden veel te veel appels met peren vergeleken bij wie is de beste. Dit hangt af van de discipline en soort wedstrijd en vaak ook vorm van de dag. Nog maar niet gesproken over pech e.d. I.h.a zou ik zeggen: Wegwielrennen - klassiekers: MvdP, WvA en ALA Wegwielrennen - rondes: Pogacar en Roglic Veldrijden: Mvdp Mountainbike: Zeg het maar ... Soms liever feiten dan meningen .. al brengt dat laatste meer sjeu in de discussie.
  • Danny Damiaens

    3 jaar geleden
    Als men vdp begint te vergelijken met Merckx stond hij voor Podgacar!
  • dirk govaerts

    3 jaar geleden
    mark de lamper , je kan geen generaties vergelijken , totaal niet en dat weet je als je enigzins een beetje het wielrennen volgt . Gaan de heren ook met dezelfde fiets rijden , zelfde begeleiding nemen etc .Denk het niet .Dus vergelijken kan niet !