Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Beresterke Wout van Aert triomfeert in slottijdrit Tirreno-Adriatico, Pogacar stelt eindzege veilig

WielrennenEen nieuwe krachttoer. Wout van Aert (26) heeft de slottijdrit in de Tirreno-Adriatico gewonnen. De Belgisch kampioen deed beter dan Küng en wereldkampioen Ganna. Tadej Pogacar stelde zijn eindzege veilig. 

97 reacties

  • Wouter Van de Walle

    3 jaar geleden
    Meest veelzijdige renner ter wereld, topper
  • René Pijnacker

    3 jaar geleden
    Er zijn meer renners dan Wout en Mathieu, zoals Pogacar, deze week veruit de sterkste, maar wordt maar weinig over gesproken.
  • Lucien Mertens

    3 jaar geleden
    Sommige renners willen in iedere koers waar ze aanzetten uitblinken, Merckx was zo een renner, Van Aert ook, en dan heb je renners die zorgvuldig enkele koersen in het jaar aanvinken en de rest erbij nemen als training, geef mij dan toch maar de Merckx'en.
  • Baron Edouard Louis Joseph

    3 jaar geleden
    Onwaarschijnlijk wat een geblaat hier. WvA, MvdP, J.A. en T.P zijn een zegen voor de wielersport. Geniet er gewoon van! Kanslozen hier!
  • Antoine Van De Velde

    3 jaar geleden
    Wout en Mathieu worden door velen aan elkaar afgewogen is nergens voor nodig. Heeft veel met de kleinere wereld van het veldrijden te maken, Mathieu is door zijn behendigheid en explosieve kracht licht in het voordeel tijdens de winter. Als wegrenner zijn ze allebei sterk gewapend om grote resultaten te halen, en qua veelzijdigheid gaat het eerder de kant van Wout op. Kortom twee renners om van te genieten zomer en winter.