EPA
Volledig scherm
© EPA

Overlegcomité komt mogelijk nu vrijdag al samen wegens de slechte coronacijfers, versoepelingen in het gedrang

Ons land blijft, in tegenstelling tot veel andere Europese landen, verder inenten met het AstraZeneca-vaccin. Het Europees Geneesmiddelenagentschap EMA zegt dat er nog altijd geen aanwijzingen zijn dat het vaccin bloedstolling veroorzaakt. Ondertussen liggen er in ons land opnieuw meer dan 500 patiënten met Covid-19 op de afdelingen intensieve zorg van de ziekenhuizen.

40 reacties

  • Dirk Corten

    3 jaar geleden
    Ik stel voor dat bv. Vtm of Vrt een feel good programma maken en de voltallige regering uitnodigen om voor de camera's ingeënt te worden met het Astra Zeneca vaccin, om de bevolking te overtuigen dat er echt geen probleem is met Astra Zeneca...eens benieuwd hoeveel er zullen opdagen van onze excellenties...Minister VDB op kop...?
  • Hugo hofmans

    3 jaar geleden
    Ze komen samen, waarom ? Om hetzelfde woord dat al een jaar in gebruik is "maatregelen" nog wat te herhalen ? Vaccineren is wat we willen horen en zien ! "Maatregelen" heeft echt afgedaan, de bevolking wil iets anders, iets écht oplossingen kan bieden ! Doe daar iets aan !
  • robertrand walraedt

    3 jaar geleden
    11 op 215800 dit komt al een stuk dichter. Wanneer gaan ze astra zenica verbieden en onze politiekers voor een rechtbank slepen.
  • Ludo Rijnders

    3 jaar geleden
    Het wordt sterk aangeraden om jezelf te controleren op trombose na vaccin AstraZenica. Dixit de regering.
  • Eveline Vermeeren

    3 jaar geleden
    Tip: lees bijsluiter Dafalgan, elke hormonale pil veroorzaakt tromboses... geloof me. Geneesmiddelen die wij als normaal bestempelen zijn nog grotere rommel dan alle vaccins tesamen...