©  ISOPIX

Dit ondeugende sieraad van Harry Styles was je misschien nog niet opgevallen

Zondagavond trad Harry Styles op tijdens de uitreiking van de Grammy’s. Hij droeg voor de gelegenheid een pak en groene boa, maar oplettende fans zagen een bijzonder sieraad rond zijn nek hangen...

vwh

Wie aan Harry Styles denkt, denkt misschien automatisch aan watermeloenen wegens zijn zomerhit Watermelon sugar. Tijdens de Grammy’s zette hij echter een andere fruitsoort in de kijker.

De 27-jarige ster, zanger en acteur, die momenteel romantische tijden beleeft met Olivia Wilde, droeg een halsketting met daaraan een bananenschil, waaruit een mannelijk lid tevoorschijn komt. Het is niet de eerste keer dat het voormalige One Direction-lid het juweel draagt. In een eerdere videoboodschap voor Variety, waarin hij iedereen bedankte die meewerkte aan zijn tweede soloalbum, verscheen hij ook met het accessoire.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het suggestieve sieraad uit de juwelenlijn van Gucci was eerst niet zichtbaar toen Styles zondag op het podium stond. Het werd pas onthuld toen hij zijn groene boa met veren verwijderde. Zelf een voorbeeld aan nemen? Op de website is het kleinood ter waarde van 440 euro momenteel niet verkrijgbaar. Het armbandje met hetzelfde hangertje kun je wel in het virtuele winkelmandje slepen voor 350 euro.

Voor wie iets minder ondeugend wil overkomen tijdens de vele Zoom-meetings, lijsten we enkele juweeltjes op als ode aan bananen – zonder meer.

  • Prikkertjes voor in de oren - Damoda.be - 8,95 euro
  • Ketting - Bol.com - 26,95 euro
  • Asymmetrische oorbellen - Swarovski - 34,50 euro
  • Hangertje met bling - Billion Avenue - 17 euro
  • Setje platte oorbellen - Rewind Design
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer