Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Aantal ziekenhuisopnames stijgt met ruim een kwart, aantal nieuwe besmettingen met 34 procent

Het aantal ziekenhuisopnames wegens het coronavirus is op een week tijd met 27 procent toegenomen. Dat blijkt uit de voorlopige gegevens van het gezondheidsinstituut Sciensano. Ook het aantal nieuwe besmettingen stijgt nog altijd. Het aantal overlijdens aan corona daalt dan weer.

30 reacties

  • simonne goderie

    3 jaar geleden
    Het lijkt er steeds meer op dat Jambon en Weyts chaos willen veroorzaken en de regering willen ontwrichten .Deze manier van beslissingen te nemen kost de economie veel meer dan die 2 zich kunnen veroorloven .Weg met de nva ,ze deugen niet !
  • Ferdinand Nuyts

    3 jaar geleden
    Denkt men als de school sluit dat de studenten thuis op kot zijn ! ze zijn s'nachts nog niet op kot.
  • karel dillen

    3 jaar geleden
    dit is pas het begin, komt ervan als je eigenbelang verkiest boven volksgezondheid
  • pascal Vanderlinden

    3 jaar geleden
    Alles gewoon 10 dagen in quarantaine voor iedereen en geen uitzonderingen is de enige oplossing. Zo heeft het virus zelfs geen kans op verspreiding en zijn we er op 10 dagen vanaf. Nu spelen ze jojo met de ziekenhuis cijfers. Eigenlijk kan de gezondheid of je sterft hun geen bal schelen. Gans europa in quarantaine is enige oplossing maar velen zijn er te dom voor.
  • Jan peeters

    3 jaar geleden
    Misschien moeten Jambon en De Wever nog eens komen pleiten om alles open te gooien zij brengen elke keer enorme schade toe aan die campagne, natuurlijk is dat hun bedoeling, populisme ten top, maar kan je dan nog MP van Vlaanderen zijn? Ik dacht dat die verantwoordelijkheid moest nemen voor zijn volk?? Nu hoor je De Wever ook niet, goed verstopt op het schoon verdiep hier bij ons.