BELGA
Volledig scherm
© BELGA
KRC Genk GNK
2
EINDE
2
Standard STA
  • 59' 72' Goal Junya Ito
  • João Klauss Goal 52'
  • Jackson Muleka Goal 81'

Racing Genk en Standard spelen gelijk na match die in tweede helft ontploft

Belgisch voetbalGeen winnaar in het duel tussen Racing Genk en Standard - de bekerfinale van eind april. Genk knokte in een boeiende tweede helft terug na de openingsgoal van Klauss, maar Muleka schonk de Rouches alsnog een punt. Geen virtuele tweede plek voor de Limburgers, maar Standard schiet in de strijd om play-off 2 ook maar weinig op met een draw. 

3 reacties

  • Gorissen Marcel

    3 jaar geleden
    Vraag me altijd af waarom Oyen mag spelen. Is geen meerwaarde voor Genk. Vanzeir is toch stukken beter. Oyen geen snelheid en geen inzicht. Moet waarschijnlijk opgesteld worden om hem volgend seizoen te verkopen.
  • Dirk BERX

    3 jaar geleden
    Ik zag een evenwichtige wedstrijd, met hoogtepunten en laagtepunten. De zwakste man op het veld was naar gewoonte de scheidsrechter, want een woordje kritiek op een beslissing weegt nu eenmaal zwaarder dan een tackle op de enkel of de voet. Verder zag ik een zeer jonge talentvolle doelman bij Genk, bij wie de doelman van Standard dringend op stage moet gaan "hoe kan ik een bal vasthouden" ! Het blijft wel een feit, dat Genk of Standard de Belgische beker niet zonder slag of stoot zal veroveren.
  • Casto Giuseppe

    3 jaar geleden
    Vraag mij af waarom Onuachu zolang op het veld mag staan Genk speelt elke wedstrijd met 10 spelers