AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Onze chef wielrennen over de winnaar die niemand had zien aankomen: “Jasper Stuyven, waar heb je al die tijd gezeten?”

En de winnaar is... Jasper Stuyven. Onze chef wielrennen zag hoe Stuyven wist wat er nodig was om deze Primavera met zinderende ontknoping te winnen. Profiterend van iets wat Mathieu van der Poel niet kan. Wat dan weer de vraag doet rijzen: “Jasper Stuyven, waar heb je al die tijd gezeten?”

51 reacties

  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    Van Avermaet won PR in 2017. Dat was wel zijn boerenjaar. Omloop het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, 2e Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix, E3-Harelbeke, 1e op de wereldranglijst. En in 2016 Olympisch kampioen, Omloop het Nieuwsblad. Elke topper zou tekenen voor zo een periode.
  • Pablo Verstraeten

    3 jaar geleden
    In de papieren krant van maandag 22.3.2021 zegt chef wielrennen Marc Ghyselinck het volgende: 'Greg Van Avermaet, nooit een Monument gewonnen, maar wel Gent-Wevelgem, E3 Harelbeke en hij werd olympisch kamioen ...' Bij mijn weten heeft Greg in 2017 Parijs-Roubaix gewonnen. Een Monument! Van een chef wielrennen mag je toch wel beter verwachten dan dit.
  • Bert Verhaegen

    3 jaar geleden
    Waar zat hij? Op de fiets denk ik dan. Rustig opgebouwd terwijl de rest zich de voorbije weken meurg heeft gereden...
  • Freddy van Puymbrouck

    3 jaar geleden
    Die niemand had zien aankomen is er ver over, Jasper is zeker geen pannenkoek was al wereldkampioen bij de juniores en behoort zeker bij de beste klassieke renners. Hij had de durf om aan te vallen maar durf alleen is niet genoeg, hij was ook enorm sterk zeker als je ziet wie er achter kwam en die willen allemaal winnen!.
  • Rudy Chalmet

    3 jaar geleden
    John van Hollebeke , welke Milaan San Remo heb jij zitten kijken ? Het was Mathieu die aanzette en het gat op Jasper ging dichten , het was Van Aert die in het wiel van Mathieu profiteerde en zo over Mathieu kon gaan . En de beste , ik denk Sagan , als je ziet welk gat die dicht rijdt en hoe kort deze komt , net na Van Aert , denk dat er een grote vierde terug aan het komen is .... Maar heel slim gereden van Jasper . Het is de slimste die wint deze keer ....