Wannes Nimmegeers
Volledig scherm
PREMIUM
© Wannes Nimmegeers

Helft Vlaamse 85-plussers is gevaccineerd, maar moesten ze dat niet allemaal zijn ondertussen?

Ongeveer de helft van de Vlaamse 85-plussers heeft momenteel minstens een eerste prik van het coronavaccin gekregen. Nochtans bleek uit het schema dat Vlaams minister van Volksgezondheid Wouter Beke (CD&V) twee weken geleden deelde, dat álle 85-plussers nu al ingeënt moesten zijn. Maar dat leek toch een iets te voortvarend vooruitzicht. 

82 reacties

  • Anne Bruers

    3 jaar geleden
    ipv van deze groep te vaccineren, die niet buiten gaat, die geen bezoek mag ontvangen, die niet op verlof gaat en al een wereldoorlog hebben meegemaakt, zouden ze beter het omgekeerde doen. Kinderen, werkende mens, reizigers en grenzen toe! Maar neen onze oudjes als veevoer gebruiken en proefkonijnen, omdat ze verre van weten wat dat vaccin doet.
  • Jaak Zwaan

    3 jaar geleden
    Het lijkt me een rotjob om nu in de regering te zitten. Probeer maar eens geloofwaardig te zijn als de vaccinleveranciers met je voeten spelen.
  • Jean Pierre Kimpe

    3 jaar geleden
    Ze gaan het midden april 'herevalueren', ze hadden beter die tijd besteed aan het 'herinjecteren' . Dat de belofte van Beke maar een 'aanduiding ' was, is normaal, alles wat hij zegt is maar een 'aanduiding'. Beke zou beter opstappen. Wie kan die man nog vertrouwen?
  • Lisette Theunis

    3 jaar geleden
    Beke bij beke geraken de oude van dagen nog voor de zomer gevaccineerd. Het is duidelijk dat onze politici geen enkel vaccin durven te bestellen buiten de eu. om. Hun toekomstig zitje in de eu. zou nadien wel eens in het gedrang kunnen komen.. Aan dit tempo kunnen ze best de vaccins voor volgend jaar nu al gaan bestellen.
  • Ludo Van Damme

    3 jaar geleden
    Er zijn nochtans reeds meer dan 2 miljoen vaccins in voorraad, waar wacht Beke nog op ? Het vaccineren is een regionale bevoegdheid, geen federale.