© BFM

© BFM

© BFM

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Vrouw buiten levensgevaar na ongeval op A12

Een 32-jarige vrouw uit Antwerpen geraakte zondagochtend omstreeks 5u zwaargewond bij een ongeval op de A12 in Willebroek. De 37-jarige bestuurder, een man uit Jette, geraakte lichtgewond.

kvro

Het ongeval gebeurde zo’n 500 meter voorbij discotheek Carré, in de richting van Antwerpen. Er was slechts één voertuig bij het ongeval betrokken. De chauffeur week om nog onbekende reden af van zijn rijvak, kwam rechts van de rijbaan terecht en belandde uiteindelijk in de gracht.

Een laatstejaars studente verpleegkunde vertelde op de sociale media hoe ze samen met haar vrienden getuige was van het ongeval na een avondje uit in Carré. “Ik heb het accident voor mijn ogen zien gebeuren en heb de eerste zorgen toegediend aan de vrouw”, zei ze.

De post Willebroek van hulpverleningzone Rivierenland kwam ter plaats en moest het zwaargewonde slachtoffer uit het voertuig ontzetten. “De vrouw zat niet echt gekneld, maar kon op eigen krachten moeilijk uit de wagen” zegt brandweermajoor Jan De Borger.

Het slachtoffer was tijdens de interventie wel bij bewustzijn en verkeert buiten levensgevaar. De bestuurder van het voertuig bleek een 37-jarige man, de passagier zou zijn vriendin zijn. Het is nog niet duidelijk of er overdreven snelheid of alcohol in het spel waren.

Het parket stelde geen deskundige aan. Gezien het tijdstip van het ongeval bleef de verkeershinder in de buurt van de A12 beperkt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER