Het zijaanzicht van deze Hurtan oogt op zijn zachtst gezegd eigenaardig.
Volledig scherm
Het zijaanzicht van deze Hurtan oogt op zijn zachtst gezegd eigenaardig. © Hurtan

Is dit de lelijkste nieuwe auto van Europa?

Hurtan bouwt al een aantal jaren nieuwe auto’s op basis van een bestaand model. Hun nieuwste creatie is de Grand Albaycin, die wordt gebouwd op basis van een Mazda MX-5. Vreemd genoeg is dit niet eens de lelijkste creatie van het Spaanse merk.

24 reacties

  • Miguel Leboucq

    3 jaar geleden
    Mooie combinatie van retro (Jaguar, Morris,...) met wat moderniteit erbij. Veel beter dan die geaseptiseerde manga-karren die tegenwoordig uitkomen. Zou mezelf wel zien in zo'n Hurtan
  • patrick debruyme

    3 jaar geleden
    Prachtige auto’s .
  • gustaaf de moor

    3 jaar geleden
    Zeer mooi ontwerp, terug in de tijd!. Minder gestroomlijnd en misschien meer CO2 uitstoot maar voor een lagere prijs zou ik dit misschien wel kopen.
  • René Verhoeven

    3 jaar geleden
    Ik sluit me aan bij onderstaande reacties, vind die wagens ook veel mooier dan hedendaagse ontwerpen, misschien omdat ik zelf oldtimer heb met dergelijke rondingen en koplampen. Hedendaagse wagens hebben geen charme meer en tesla is wel koploper als het om lelijkste ontwerp gaat.
  • Joske Zeeuw

    3 jaar geleden
    Afgunst is dit. Alles wat er niet uitziet als de 90% voorzien voor de doorsnee platte consument wordt bekritiseerd, lol. Zelf vindt ik deze auto speciaal ogen, niet echt mooi maar toch.