In het Ikea-filiaal in Brussel staan mensen tot op de parking aan te schuiven
Volledig scherm
In het Ikea-filiaal in Brussel staan mensen tot op de parking aan te schuiven © AP

Lange wachtrijen bij verschillende winkels nu er vanaf morgen op afspraak moet geshopt worden

Brussel/AntwerpenVanaf zaterdag moeten klanten hun plek reserveren in winkels en dat zet heel wat mensen ertoe aan om vandaag nog snel even naar de winkel te gaan. Dat leidt bij sommige winkels tot lange wachtrijen. In de IKEA-filialen in Brussel en Antwerpen is het aanschuiven en ook bij verschillende Action-winkels moet je even geduld hebben. 

  1. PORTRET. Antwerp 10 Miles-baas Bob Verbeeck (63) en bedrijf Golazo: zij verdienen stevig aan jouw zweetdruppels
    PREMIUM
    6

    PORTRET. Antwerp 10 Mi­les-baas Bob Verbeeck (63) en bedrijf Golazo: zij verdienen stevig aan jouw zweetdrup­pels

    Regen, wind en kou: zelfs dat voorspelde trio zal zondag 31.000 sportievelingen niet weghouden van de Antwerp 10 Miles. Zij willen de belangrijkste loopwedstrijd van Vlaanderen voor geen geld ter wereld missen. En dat mag letterlijk worden genomen. Achter zoveel zweetdruppels schuilen immers ook heel wat centen. Een inkijk in het zakenmodel van Bob Verbeeck en zijn sportbedrijf Golazo, dat intussen al 1.000 (!) sportevenementen in binnen- en buitenland organiseert.
  2. INTERVIEW. Peter Wouters (N-VA), van ‘moeilijke puber’ tot Antwerps schepen: “Aan mijn body werken? Ik kan beter body geven aan het sportbeleid”
    PREMIUM

    INTERVIEW. Peter Wouters (N-VA), van ‘moeilijke puber’ tot Antwerps schepen: “Aan mijn body werken? Ik kan beter body geven aan het sportbe­leid”

    En dan vind je de job van je leven: op zijn 57ste voelt Peter Wouters (N-VA) zich kiplekker als schepen van Sport, Diamant, Markten en Foren. Het begon nochtans tussen de karkassen als beenhouwer, dan volgde een carrière in de verkoop en pas na zijn 40ste stapte hij in de politiek. Vandaag spreken we hem - met het mooie weer in aantocht - over de uitbreiding van het openluchtzwemmen in de stad, maar ook over het voetbal, de politiek en zijn strijd tegen de kilo’s. “Ze mogen mij ‘dikke’ noemen, ik heb ook een dik vel. Maar mensen beseffen niet dat mijn familie die dingen ook leest.”
    Deurne