In het Ikea-filiaal in Brussel staan mensen tot op de parking aan te schuiven
Volledig scherm
In het Ikea-filiaal in Brussel staan mensen tot op de parking aan te schuiven © AP

Lange wachtrijen bij verschillende winkels nu er vanaf morgen op afspraak moet geshopt worden

Brussel/AntwerpenVanaf zaterdag moeten klanten hun plek reserveren in winkels en dat zet heel wat mensen ertoe aan om vandaag nog snel even naar de winkel te gaan. Dat leidt bij sommige winkels tot lange wachtrijen. In de IKEA-filialen in Brussel en Antwerpen is het aanschuiven en ook bij verschillende Action-winkels moet je even geduld hebben. 

  1. Drie dagen na FAROEK-reportage: politie vat man die vrouw (69) verkrachtte in haar huis

    Drie dagen na FA­ROEK-reportage: politie vat man die vrouw (69) verkracht­te in haar huis

    De man die begin maart een vrouw van 69 bij haar thuis in Sint-Niklaas heeft overvallen én verkracht, is opgepakt. Hij wordt vandaag nog voor de onderzoeksrechter geleid. Afgelopen zondag verspreidde de politie bewakingsbeelden van de man in ons opsporingsprogramma FAROEK, te bekijken hier op HLN. De speurders benadrukten toen hoe belangrijk het is dat de man snel gevat zou worden: “Hij is zeer gevaarlijk. Hij zei dat hij dit moest doen van de stemmen in zijn hoofd.”
  2. “Dit is één en al opgezet spel! Ik wil gewoon mijn vrijheid terug!”: pyromane die auto’s van foutparkeerders in brand stak, krijgt bijkomend psychiatrisch onderzoek
    PREMIUM

    “Dit is één en al opgezet spel! Ik wil gewoon mijn vrijheid terug!”: pyromane die auto’s van foutpar­keer­ders in brand stak, krijgt bijkomend psychia­trisch onderzoek

    Een ontploffing, een vuurzee en een lichtflits. Sengül A. (39), ook wel bekend als de pyromane van Hoboken, zou normaliter vandaag te horen krijgen of ze 8 jaar naar de gevangenis zou moeten voor het in brand steken van verschillende voertuigen. “Als je ziet dat de wereld naar de vaantjes is, dan moet je mensen eraan herinneren dat ze die problemen moeten oplossen”, zo was haar motto. Toen de rechter evenwel duidde dat ze eerst verder onderzocht moest worden door de gerechtspsychiaters voordat er een vonnis kan vallen, verloor ze haar geduld. “Laat het gewoon stoppen!”
    Antwerpen