D.C. werkte eerst als advocate voor zij bij het parket aan de slag ging.
Volledig scherm
PREMIUM
D.C. werkte eerst als advocate voor zij bij het parket aan de slag ging. © rv

Parketmedewerkster lekte vertrouwelijke info aan 22-jarige neef

AntwerpenIn een uitloper van Operatie Sky is naast een 27-jarige parketmedewerkster ook haar 22-jarige neef aangehouden. Zij speelden onder één hoedje om vertrouwelijke gegevens door te sluizen naar het criminele milieu en worden nu beiden beticht van corruptie. 

  1. 6 jaar cel voor lid van motorbende dat bejaard koppel thuis aanviel om schuld van hun zoon te innen: “Helft van 12 miljoen euro was voor mij”
    PREMIUM
    UPDATE

    6 jaar cel voor lid van motorbende dat bejaard koppel thuis aanviel om schuld van hun zoon te innen: “Helft van 12 miljoen euro was voor mij”

    Zes jaar cel, dat is de straf die Nestoras K. uit Ravels vandaag mag toevoegen aan zijn strafblad. De reden? Een brutale home-invasion bij een bejaard koppel in Brasschaat. Een Kempense zakenman had nog 12 miljoen euro te goed van hun zoon en K., die banden heeft met motorbende Satudarah, ging die schulden ‘innen’. “Het slachtoffer zou zelf voorgesteld hebben om de inhoud van de kluis mee te geven”, stelde K.’s advocate. Ook deze keer was hij niet aanwezig in de rechtbank, aangezien hij twee maanden geleden zijn enkelband doorknipte en ervandoor ging.
    Antwerpen
  2. 45.000 euro verdween op zijn stageplaats en hij ‘ruilde’ drugs in gevangenis: veroordeelde roofmoordenaar (22) riskeert extra celstraffen
    PREMIUM

    45.000 euro verdween op zijn stage­plaats en hij ‘ruilde’ drugs in gevangenis: veroordeel­de roofmoorde­naar (22) riskeert extra celstraf­fen

    30 jaar gevangenis kreeg hij eerder al. En nu riskeert roofmoordenaar Marcello With (22) twee bijkomende celstraffen: voor het bezit van cannabis bij hem thuis en in de gevangenis, én nadat bijna 45.000 euro verdween bij een autogarage waar hij stage deed. De verdediging vroeg de vrijspraak voor de diefstal en vindt dat hij al voldoende gestraft was voor de drugsfeiten. Of de rechter het daarmee eens is, weten we later vandaag. Hoe With aan die cannabis in de cel kwam? Daar zit mogelijk zijn vriendin voor iets tussen.
    Antwerpen