Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Van Baarle wint Dwars door Vlaanderen na indrukwekkende solo, Van der Poel en Alaphilippe spelen geen rol van betekenis

WielrennenDylan van Baarle (INEOS Grenadiers) heeft een chaotische Dwars door Vlaanderen gewonnen. De 28-jarige Nederlander rondde een solo van ruim 50 kilometer af. Mathieu van der Poel en Julian Alaphilippe speelden in een vreemde generale repetitie op de Ronde van Vlaanderen geen rol van betekenis. “Ik had geen superdag, maar ik maak me geen zorgen voor zondag”, reageerde Van der Poel. Tim Merlier spurtte naar een derde plek. 

16 reacties

  • Peter Van mol

    3 jaar geleden
    Denkt VDP nu echt dat ze hier in gaan trappen, gelukkig is hij geen acteur geworden...
  • Marco brilmans

    3 jaar geleden
    Ik sluit me wel aan bij Kris Claes.. Van Avermaet heeft al een tijd niets meer deftig gewonnen maar rijdt steeds top tien en bij gelegenheid weet hij de finale of koers an sich, mee te kleuren. Niet vergeten dat Greg inmiddels 35 jaar is, de tijd dat mannen +35 nog grote prijzen pakken tussen al dat jong geweld en fenomenen, is al lang niet meer. Dus chapeau dat Greg toch elke maal present is en alsnog mooi resultaat rijdt!
  • Marco brilmans

    3 jaar geleden
    MvdP was op het einde niet moe en nog relatief fit, dus ik verwacht hem in bloedvorm aan de start in RvV. Van Baarle was al top 10 in de E3 én Gent-Wevelgem, dus als outsider is hij ook in zeer goede doen! Een klassieke renner met een serieuze motor en deze overwinning is absoluut niet gestolen! Proficiat!
  • Liliane Wuyts

    3 jaar geleden
    Zoals Planckaert zei : we hebben een echte comediant aan het werk gezien gisteren. Was ook direct onze indruk. Aan zijn interview te zien ook.
  • Alex Van Asbroeck

    3 jaar geleden
    VDPoel reed zich nog de longen uit het lijf om Tim Merlier een kans te geven te sprinten voor een ereplaats. Een kampioen waardig