Van der Poel voelde al snel dat het niet zijn dag zou worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Van der Poel voelde al snel dat het niet zijn dag zou worden. © Photo News

Van der Poel maakt zich geen zorgen over Ronde na offday: “Won Wout twee dagen na mindere E3 niet Gent-Wevelgem?”

Wielrennen58ste, werd Mathieu van der Poel in Dwars door Vlaanderen. Op 1.41 van Dylan van Baarle. Neen, dat is geen aprilgrap. Wat met Van Aert in de E3 op de Tiegem gebeurde, overkwam hém nu op de Trieu: game over. “Maar won Wout twee dagen later niet Gent-Wevelgem? Ik moet me dus geen zorgen maken.”

5 reacties

  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    Die vergelijking gaat helemaal niet op, Mathieu had een zo goed als hele slechte dag en Wout niet door dat hij te veel met zijn krachten woekerde en moest maar even passen waarna hij de achtervolging zo goed als alleen leiden op Mathieu en co die ook stil viel in de spurt door te veel te willen doen tegen het DC- QS blok. Totaal andere koers.
  • Antoine Van De Velde

    3 jaar geleden
    Wat met Wout in de E3 gebeurde is geen vergelijk met Mathieu gisteren. Zonder die leegloper voor de Taaienberg ( gewisseld erna ) doet Wout mee voor winst vorige vrijdag.
  • jan boden

    3 jaar geleden
    We zullen het zondag zien. Toneel spelen voor de Ronde haalt niet veel uit, enkel de sterksten zingen het tot het einde uit.
  • Myriam Michiels

    3 jaar geleden
    Het kan gebeuren, zelfs de beste hebben een slechte dag. Volgende keer beter.
  • Guy Van Becelaere

    3 jaar geleden
    Pure comedy ja , geloof er niets van heeft helemaal geen inzinking was gewoon een training voor hem, je zal in de ronde van Vlaanderen wel zien !!