Verlinden verontwaardigd over massabijeenkomst in Ter Kamerenbos: “Kaakslag”

UPDATE“Dit toont een compleet gebrek aan respect voor al de zorgkundigen die zich de ziel uit hun lijf lopen”, zo reageert minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) op de uit de hand gelopen massabijeenkomst in het Ter Kamerenbos. Ze roept op de maatregelen nauwgezet te volgen en vindt het "onaanvaardbaar" dat agenten gewond raakten tijdens hun opdracht. 

140 reacties

  • Bart De

    3 jaar geleden
    @Walter.Neen geen braspartijen,gewoon rustig iets drinken...Geduld gaat ge nog lang mogen hebben als u denkt dat dit virus echt gaat zomaar weggaan met deze maatregelen.. en egoïsme?Ik vind een bevolking lam leggen voor ne griep en broodroof plegen bij de gewone man een veel groter voorbeeld van egoïsme!
  • Pieter Gettemans

    3 jaar geleden
    Maak een wet dat wie zich niet aan de coronaregels houd niet meer kan terugvallen op de sociale zekerheid .
  • rik descheemaeker

    3 jaar geleden
    schitterend de opstand van de jeugd tegen de lockdown waanzin. nee aan het gezondheidsfacisme !
  • fabrice Hubaut

    3 jaar geleden
    Ze weten niet wat lijden is, anders waren ze daar niet.
  • Patrick Van Meerbeeck

    3 jaar geleden
    Één goede aanpak is: schrijf hun naam op, wanneer ze in het ziekenhuis komen kan je geen hulp weigeren, maar laat ze de rekening gewoon volledig betalen zonder tussenkomst van de mutualiteit of hospitalisatieverzekering. Wij moeten gaan werken, ze verzorgen maar er dan toch niet voor betalen omdat wij ons wel aan de afspraken houden.