Airspace Cabin Vision van Airbus
Volledig scherm
Airspace Cabin Vision van Airbus © Crystal Cabin Award

Vliegen na corona: dit heeft luchtvaartsector in petto

Het is een moeilijke periode voor de luchtvaart door de coronapandemie, maar met de vaccinatiecampagne die stilaan op stoom komt, kunnen we weer beginnen dromen van reizen. Het is voor velen onder ons immers al lang geleden dat we de binnenkant van een vliegtuig nog gezien hebben. Dankzij de bekroonde ontwerpen van de ‘Crystal Cabin Awards’ kunnen we alvast een glimp opvangen van hoe een toekomstig vliegtuiginterieur er kan uitzien. Deze innovatieve concepten zijn veelbelovend.

3 reacties

  • Mike smet

    3 jaar geleden
    het nieuwe absurde normaal zeker
  • Rene Dannau

    3 jaar geleden
    al slapend de lange afstand vluchten doen heeft het voordeel dat je niet moet eten in ruil kan je eten in de luchthaven zelf met zelfs beter eten en minder gewicht aan boord. en je komt fris aan op je bestemming.en wie snurkt moet maar in het ruim gaan slapen.
  • hendrik espeel

    3 jaar geleden
    Mooi, maar ik denk niet dat er nog veel geld zal zijn om te investeren.
  1. Vier op de tien Belgen willen deze zomer naar het buitenland, maar kan dat ook? Steven Van Gucht blikt vooruit
    PREMIUM

    Vier op de tien Belgen willen deze zomer naar het buitenland, maar kan dat ook? Steven Van Gucht blikt vooruit

    Deze zomer willen vier op de tien Belgen op vakantie buiten de landsgrenzen. Dat blijkt uit de vakantiebarometer van mobiliteitsorganisatie Touring. Toch zijn de meeste reislustigen nog voorzichtig, want amper een kwart van hen heeft al een verblijf geboekt. “Iedereen wacht af, maar we hopen dat er deze zomer eindelijk een einde komt aan onze lockdown die al meer dan een jaar duurt”, klinkt het bij de Vereniging Vlaamse Reisbureaus. Wij vroegen aan viroloog Steven Van Gucht (Sciensano) hoe realistisch het is om deze zomer op reis te gaan, of dat met het vliegtuig kan en waar je moet op letten om geen corona op te lopen.
  2. 
Van Acireale tot Savoca: onze reisexpert tipt de mooiste locaties op Sicilië uit ‘De Mol’ én vertelt wat het kost
    PREMIUM

    Van Acireale tot Savoca: onze reisexpert tipt de mooiste locaties op Sicilië uit ‘De Mol’ én vertelt wat het kost

    Met wekelijks 1,6 miljoen kijkers beleeft ‘De Mol’ zijn beste seizoen sinds jaren. Daar heeft het schitterende achtergronddecor, het magnifieke Sicilië, zeker iets mee te maken. Onze reisexpert Johan Lambrechts vertelt je wat er allemaal te beleven is op de locaties uit het programma, deelt zijn eigen highlights en schetst hoe betaalbaar het Italiaanse eiland is. “Waar op Sicilië je ook rijdt met je huurauto, de pittoreske dorpen en idyllische uitzichten vliegen je om de oren.”