AP
Volledig scherm
© AP

HERLEES. Verschillende scholen gaan nog niet open na paasvakantie: “Niet wachten op last minute beslissing in Brussel”

Herlees hier onze liveblog van zaterdag 3 april:
Er liggen meer dan 3.000 mensen met het coronavirus in de Belgische ziekenhuizen, van wie 800 op de intensieve zorg. Vandaag 3 april is de gecontesteerde regel op de treinen ingegaan, waarbij reizigers verplicht aan het raam moeten zitten om zo een verminderde capaciteit te bereiken. En vanaf 6 april kan iedereen zich inschrijven op de reservelijsten voor vaccinatie. 

26 reacties

  • Gert Van Bunderen

    3 jaar geleden
    Sommigen hier begrijpen niet dat dit voor leerkrachten heel wat extra werk met zich mee brengt. Online lesgeven is heel wat vermoeiender en inspannender dan klassikaal lesgeven. Daarnaast kost dit vaak dubbel tot driedubbel zoveel tijd aan voorbereiding en het geven van feedback. Misschien is het beter de vakantie te verlengen tot midden september zodat leerkrachten tot rust kunnen komen. Langere vakanties zijn altijd te verkiezen boven meer kortere.
  • Hary Beukenoot

    3 jaar geleden
    eindelijk beginnen ze wakker te worden en in te zien de de politiek enkel aan hun zakken denkt ,zeker met de nva of vld aan de macht we gaan zelf moeten het bestuur in handen nemen want ons bestuur is niet bekwaam
  • Ria Adams

    3 jaar geleden
    Neem nog maar een paar weken betaald verlof bij dan is het ver half juni en komt er 2.5 maand bij. Totaal les van september 2020 tot september 2021 zal dan ongeveer 5 maanden zijn toch een leuke job.
  • Annie Vancauteren

    3 jaar geleden
    Als iedereen gevaccineerd is. Wat zal de politiek dan uitvinden om hun beleid verder te zetten ? Het klimaat ?
  • Olivier Vivet

    3 jaar geleden
    Of het mijn vaccinatie iets gaat versnellen weet ik niet, maar ga me wel aanmelden. Hoe sneller, hoe liever.