AFP
Volledig scherm
© AFP

Missverkiezing loopt fout: kroon wordt van hoofd winnares gerukt met hoofdwonde tot gevolg

ShowbizzIn Sri Lanka is de verkiezing van ‘Miss Sri Lanka World' uit de hand gelopen. Slechts enkele minuten na de bekendmaking van de winnares, Pushpika de Silva (31), werd de kroon hardhandig van haar hoofd gerukt. De reden? De winnende Miss zou gescheiden zijn, wat tegen de regels is. Pushpika beweert er een hoofwonde aan overgehouden te hebben en heeft juridische stappen ondernomen.

7 reacties

  • Liesbeth Cuppens

    3 jaar geleden
    Een reactie die mij doeg denken aan de jaren '80. Volgde men toen niet de normen, dan bekeek men je alsof je van een andere planeet kwam. Niet te vatten dat deze mentaliteit hier (opnieuw) de bovenhand haalt. In welke tijd leven zij?
  • Michel Werbrouck

    3 jaar geleden
    Man man man, daar zou ik voor geen geld willen tussen zitten. Wat een kleuterschool. Kan me voorstellen wat die vrouwen gedaan hebben achter de schermen.
  • jeffrey gelders

    3 jaar geleden
    Wie boeit zich die "miss" verkiezingen eigenlijk nog? één en al circus
  • moons fons

    3 jaar geleden
    Miss Sri Lanka was gescheiden, 12 jaar geleden een man en heeft al meegedaan aan Miss, Peru, Bangladesh en Pategonie. Als man aan de universe verkiezingen in Liechtenstein; Bulgarije en Zwitserland ! Daar kunnen ze in Belgie een puntje aan zuigen !
  • Angel Del Biondo

    3 jaar geleden
    Hahaha duidelijk dat de voormalige miss dacht dat de eredame deze titel kreeg en super blij was toen ze dacht dat dit haar ook gelukt was. Duidelijk iets misgelopen met haar gesjoemel.