Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Martine Jonckheere maakt haar derde rentree in ‘Familie’: “De man die me destijds heeft ontslagen, heeft toch nog gelijk gekregen”

Showbizz‘Familie’-fans schuiven deze week alvast op naar het puntje van hun stoel, want vrijdag is het zover: dan maakt Marie-Rose haar - derde - comeback in de reeks. Voor actrice Martine Jonckheere (64) oogt de toekomst daarmee na moeilijke tijden opnieuw hoopvol. Al konden noch de pandemie noch werkloosheid of financiële troubles haar huwelijksgeluk met Filip (66) bedreigen. Een dubbelgesprek over 40 jaar samenzijn, en haar woelige geschiedenis bij ‘Familie’. “Ik deed op de duur toegevingen waar ik niet gelukkig van werd.”

8 reacties

  • Hugo vanderoosbeek

    3 jaar geleden
    Alles is blijkbaar goed om dit gedrocht (ik bedoel niet de actrice maar soap zelf) gaande te houden...
  • Jo Deketel

    3 jaar geleden
    Ik heb met Martine ooit heel kort een gesprek gehad toen ik Secutity deed voor de ingang van de kleedkamers van de modellen op de Nacht van de Exclusief. Zij bood mij zelfs haar glaasje champagne aan omdat ze het erg vond dat ik daar een ganse nacht moest staan. Super lieve en aangename dame. Absoluut geen hautaine diva allures, gewoon een puur natuurlijke klasbak!
  • Dirk Willems

    3 jaar geleden
    Misschien bestaat de kans ook nog dat Guido Vandenbosche zijn rentree maakt. De langstlopende soap wordt een echte soap. Tijd dat ze er een punt achter zetten .
  • Jean Schepens

    3 jaar geleden
    in deze corona tijden is dit waarlijk 1 verademing (voor de 'liefhebbers') ; NONKELJEAN
  • Wim van slagmolen

    3 jaar geleden
    Welkom terug martine. Marie roze