Patrick Lefevere in gesprek met Stijn Vlaeminck.
Volledig scherm
PREMIUM
Patrick Lefevere in gesprek met Stijn Vlaeminck. © HLN

EXCLUSIEF. Patrick Lefevere over de contractverlenging van Remco Evenepoel: “Eigenlijk een beetje tegen mijn principes in gewerkt”

WielrennenRemco Evenepoel die z’n contract met vijf jaar verlengt en de sponsordeals die zo goed als rond zijn. Andermaal sterk werk van Deceuninck-Quick.Step-CEO Patrick Lefevere. In een exclusief gesprek met onze wielerjournalist Stijn Vlaeminck heeft hij het onder meer over makelaars die gek werden, de verwachtingen voor Evenepoel en waarom deze manier van werken eigenlijk tegen z’n principes in is. Bekijk het hieronder!

11 reacties

  • Walter Lippens

    3 jaar geleden
    Mijnheer Schoeters, al die rittenkoersjes zijn 'wedstrijden' waar de grote jongens enkel en alleen aan de start komen om te trainen en een overwinning hen geen barst interesseert.
  • Gert Veer

    3 jaar geleden
    Allé komaan zeg, hij heeft mooie koersen gewonnen op een aantrekkelijke manier, maar dat zijn geen klassiekers of grote ronden he, dat zijn voorbereidingswedstrijden. Ik schreef toch zelf: groot talent maar ondertussen ligt hij al bijna even lang in de lappenmand dan dat hij als profrenner gereden heeft. Te vroeg herbegonnen, I know, maar Lefevre neemt een bijzonder groot risico.
  • patrick isenborghs

    3 jaar geleden
    zijn allemaal rondekes van 1 week , afwachten wat het na een ronde van 3 weken gaat zijn.
  • René Schoeters

    3 jaar geleden
    Beste Gert : Clásica San Sebastián / Europees kampioenschap tijdrijden / Ronde van San Juan / Eindklassement Ronde van de Algarve / Eindklassement Ronde van Burgos /Eindklassement Ronde van Polen / ! Dat alleen in 2020 én bij de profs! Waarschijnlijk zegt het u niets, zou er zelfs niet verbaast over zijn!
  • benny stiers

    3 jaar geleden
    moet nog veel bewijzen