AP
Volledig scherm
© AP

‘Dancing Dimi’ blaast ex-wereldkampioen weg en komt aan leiding in de Premier League: “Mentaal toch een moeilijk duel”

Premier League dartsDimitri Van den Bergh heeft Glen Durrant, de titelverdediger op de Premier League en ex-wereldkampioen in de BDO, weggeblazen. Onze landgenoot won met 7-0 - jawel, zeven-nul - en komt aan de leiding in de stand. “Het doet pijn om Glen op deze manier te zien spelen”, reageerde Van den Bergh, die een goede band heeft met Durrant.

3 reacties

  • Hugo vanderoosbeek

    3 jaar geleden
    Mooie uitslag. Toch moet gezegd dat Glenn Durant, die een corona-besmetting doormaakte, momenteel nog slechts een schim is van zichzelf. Dat is en zal ook in de andere wedstrijden vast te stellen zijn.
  • Wilaiwan Chaiyapuek

    3 jaar geleden
    Proficiat Dimi, tegen Peter zal je U allerbeste spel moeten boven halen, maar ik hoop op een win of anders een draw, je bent een topper.
  • Amy Van lombergen

    3 jaar geleden
    Heel goed gespeeld. Op naar de ultieme top👍👍👍👍
  1. Seppe Rotty (Roeselare) voor de tweede keer Volleyballer van het Jaar
    VOLLEYPROMS

    Seppe Rotty (Roeselare) voor de tweede keer Volleybal­ler van het Jaar

    Gisteravond – drie dagen voor de start van de titelfinales tussen Maaseik en Roeselare – werden de Volleyproms uitgereikt, prijzen voor de uitblinkers van het competitiejaar. De nieuwe stemgerechtigden – spelers en coaches – opteerden voor uitgesproken ‘jonge’ spelers. Seppe Rotty (Roeselare) won na 2022 voor de tweede keer bij de mannen, voor Manon Stragier (Asterix Avo) werd het een eerste bekroning. Rotty haalde het in de top drie van zijn ploegmaat Simon Plaskie en als derde Martin Perin (Maaseik), wat eerder een emotionele keuze was na zijn hartfalen en het onmiddellijk stopzetten van zijn spelerscarrière. Eén grote verrassing: niet Steven Vanmedegael (bekerwinnaar met Roeselare en opnieuw titelfinalist) werd uitgeroepen tot coach van het jaar, wel Christophe Achten die met Aalst de competitie op de derde plaats afsloot. Spelers van Roeselare en Maaseik – in volle voorbereiding op de titelfinales – bleven afwezig op de gala-avond.