Meghan Markle en Harry
Volledig scherm
Meghan Markle en Harry © AP

Harry komt zonder Meghan Markle naar begrafenis van prins Philip

RoyaltyPrins Harry zal deze week afreizen naar Groot-Brittannië om komende zaterdag de begrafenis van zijn grootvader, prins Philip, bij te wonen. Dat meldt BBC. Zijn hoogzwangere vrouw, Meghan Markle, zal er niet bij zijn.

41 reacties

  • Ludovic De Beuckeleer

    3 jaar geleden
    die weet dat haar aanwezigheid daar nu niet op prijs gesteld wordt , ze kan beter weg blijven in het VK want dat zou haar geen goed doen na wat ze gedaan heeft.
  • Liliane Giraerts

    3 jaar geleden
    Eerst en vooral is het zeer verstandig dat ze nu geen risico nemen tijdens haar zwangerschap!Ze heeft ervoor miskraam gehad! En maar iedere keer dezelfde negatieve kritiek, wat heb je daar aan? En een 2de rangsactrice?Dat denk ik niet,ze heeft heel lang meegespeeld in Suite ,een zeer goede en bekende serie. En wat Oprah betreft die moet zeker geen interview doen om het geld,die weet nie wat ze met haar centen moet ,is stinkend rijk! Wat ik zeer betreur is dat ze van Meghan een zondebok hebben ge
  • Frank De Rycke

    3 jaar geleden
    Gelijk heeft ze , ze zou toch maar bekeken worden als een vreemde ... daarbij een terechte beslissing om niet te vliegen in haar zwangere toestand !!
  • Frans Peeters

    3 jaar geleden
    Harry gaat alleen om de schade te beperken
  • peter destoop

    3 jaar geleden
    Zwanger of niet die narciste heeft daar niets meer te zoeken.