An Swartenbroeckx bij Ment
Volledig scherm
An Swartenbroeckx bij Ment © Ment

“Blij dat onze relatie nooit is uitgekomen”: An Swartenbroeckx open over ‘mooie periode’ met Jacques Vermeire

ShowbizzAn Swartenbroekx (51) en de 18 jaar oudere Jacques Vermeire (69) hadden in de vroege jaren negentig lange tijd een verborgen relatie. De twee waren toen collega’s bij ‘F.C. De Kampioenen’, maar gezien het grote leeftijdsverschil wilde de actrice/scenariste daar lange tijd niet over praten. Zondagavond deed ze dat uitzonderlijk toch, op televisie. “Die verliefdheid was een mooie periode.”

36 reacties

  • Annie Vancauteren

    3 jaar geleden
    Waarom moet ze het dan vertellen nog voor de uitzending. Om ons te doen kijken. Nog propaganda
  • Werner Wynakker

    3 jaar geleden
    Voor de mensen die het artikel duidelijk niet gelezen hebben, Jaques heeft de relatie met An jaren geleden al opgebiecht dus waarom zou An daar op een vraag van de gastvrouw nu niet op mogen antwoorden? Nog een shocker dan, Al Bundy en Kelly Bundy hadden in het echt ook een relatie ten tijde van Married with Children.
  • rik casteleyn

    3 jaar geleden
    Wat Jacques en An toen konden in de jaren negentig kunnen de ministers nu in 2021 . Zwijgen en leugens vertellen . De politieke partijen van Vivaldi hebben nu geheime verhoudingen met de virologen.
  • Steven Chavatte

    3 jaar geleden
    De Kampioenen zijn gedaan zeker, dan maar met deze nonsens in de media komen
  • Leo Van der Vorst

    3 jaar geleden
    Ik ken deze mensen niet persoonlijk, maar heb wel sympathie voor deze twee mensen, ook al omdat het vrienden gebleven zijn en elkaars geluk ook gunnen na een tedere mooie relatie.