Photo News
Volledig scherm
© Photo News

3-4! Waasland-Beveren bijt na onwaarschijnlijke partij nog in het zand en zit met anderhalf been in 1B

Jupiler Pro LeagueIn een nerveuze wedstrijd leek er voor Waasland-Beveren bij de rust geen vuiltje aan de lucht. Het stond ondanks een weggever van Vukotic op een 2-1 voorsprong tegen KV Kortrijk, maar in een knotsgekke tweede helft ging het nog helemaal mis. Kortrijk won met 3-4, Waasland-Beveren moet hopen dat Moeskroen geen punten meer pakt tegen Antwerp en Club Brugge.

19 reacties

  • marc van de poel

    3 jaar geleden
    Nu moet Beveren op Antwerp rekenen, om nog hoop te hebben op behoud. Uitgerekend Antwerp, dat het aan Beveren te danken heeft, dat het nog in de top vier staat. Want als Beveren klacht had ingediend tegen Antwerp, in verband met het inbrengen van een niet op het blad staande invaller had Antwerp die match met 0-5 verloren in plaats van te winnen. Tel er bij Beveren eens drie punten bij en trek er bij Antwerp eens drie af? Zo zie je dat de sportieve houding van Beveren niet geeft geloond.
  • brent wills

    3 jaar geleden
    Als je zo voetbalt en je geeft je 3/3 stand nog na een halve minuut weg voor Kortrijk nog een open kans mist kan je gewoon zeggen dat dit terecht is!
  • Tim Candaele

    3 jaar geleden
    Het wordt tijd dat WB degradeert. Ze moestten vorig jaar al zakken
  • Guido Winderix

    3 jaar geleden
    Steven Declerck omdat er in eerste klasse amateurs geen stijger in aangezien de competitie werd stilgelegd wegens corona
  • Frankie Deygers

    3 jaar geleden
    Normaal mochten ze zelfs dit jaar niet in de hoogste klasse hebben gespeeld.