Play4
Volledig scherm
PREMIUM
© Play4

Kobe Ilsen trapt nieuwe seizoen ‘Blind Gekocht’ op gang: “Play4 en VRT hebben financiële regeling getroffen”

TVZelf zit hij momenteel ook midden in een verbouwing, maar de komende weken mag Kobe Ilsen (39) vooral gaan kijken hoe anderen het aanpakken. Het Eén-gezicht presenteert vanaf vanavond 'Blind gekocht' op Play4, een uitzonderlijk uitstapje naar de concurrentie. "Het was een win-winsituatie." Maar denkt voormalig presentatrice Dina Tersago dat ook?

1 reactie

  • carine boisschot

    3 jaar geleden
    Ik vraag me toch af wie aan wildvreemden zijn spaarcenten toevertrouwd om een huis te kopen.
  1. Seppe Nobels uit ‘Restaurant misverstand’ stevende af op een burn-out: “Ik combineerde vaak drie, vier voltijdse jobs”
    PREMIUM
    TV

    Seppe Nobels uit ‘Restaurant misver­stand’ stevende af op een burn-out: “Ik combineer­de vaak drie, vier voltijdse jobs”

    Ook in het derde seizoen van ‘Restaurant misverstand’ is chef Seppe Nobels (41) de rots in de branding voor mensen met jongdementie. “Het is mijn beste beslissing ooit geweest om met hen samen te werken”, glimlacht hij in ‘Story’. Helaas moest hij de afgelopen jaren al regelmatig afscheid nemen van een kandidaat. “Zo oneerlijk”, aldus Nobels, die ook in z’n privéleven moeilijke momenten kende. “Het was altijd veel makkelijker om voor anderen te zorgen dan mezelf op de eerste plek te zetten.”
  2. Seksverslaafd, ongeneeslijk ziek en achter de tralies: zo gaat het nu met tv-sterren uit iconische reeksen van toen
    PREMIUM
    TV

    Seksver­slaafd, ongenees­lijk ziek en achter de tralies: zo gaat het nu met tv-ster­ren uit iconische reeksen van toen

    In een nostalgische stemming? Dan kan u voortaan terecht bij de themazender VTM Non-Stop 90’s. Je krijgt er sitcoms die tienerharten op hol deden slaan, zoals ‘Beverly Hills, 90210’, politiespeurwerk gekoppeld aan het paranormale in ‘The X Files’, comedy met een marginaal zootje ongeregeld als helden in ‘Married... With Children’... De nineties hadden het allemaal. Maar niet alle sterren van toen konden even goed om met de roem, weet ‘Dag Allemaal’.