AFP
Volledig scherm
© AFP

OVERZICHT. Gemiddeld aantal ziekenhuisopnames daalt licht

Het gemiddelde aantal mensen dat elke dag met Covid-19 wordt opgenomen in het ziekenhuis, daalt weer licht. Ook het gemiddelde aantal nieuwe besmettingen daalt verder, terwijl het aantal overlijdens nog altijd oploopt. Dat blijkt uit de gegevens van gezondheidsinstituut Sciensano.

18 reacties

  • Jan Martens

    3 jaar geleden
    Dagcijfer was meer dan 4700 besmettingen gisteren, waarvan komen al die besmettingen? Zeker niet van de scholen nu. Iemand een antwoord daar op?
  • jeroen De Baets

    3 jaar geleden
    IC bedden tekort door jarenlange onderfinanciering van de zorg en beddenafbouw
  • Marina Vanstallen

    3 jaar geleden
    Al die maatregelen en die paaspauze helpen absoluut niet. Vaccineren is het sleutelwoord. Daar slagen ze niet in. Als er eens 100.000 gevaccineerd worden komt dat in de krant. Lachwekkend in de VS en VK vaccineren ze miljoenen per dag. Falend beleid en falende politici die het makkelijker vinden mensen te culpabiliseren en op te sluiten dan zelf actie te ondernemen Niet verkozenen als vandenbroeck en Verlinden komen ons zeggen wat we moeten doen. Mensen zijn dit beu
  • Willy Van de Camp

    3 jaar geleden
    Gelukkig begint mr. Van Gucht met twee woorden te spreken over de bezette bedden in de IC opnames, er liggen zowel Covid zieken als niet Covid gelinkte zieken op deze afdeling maar de juiste cijfers durft of mag hij niet bekent maken!
  • Joris Claes

    3 jaar geleden
    Stop toch met de mensen een rad voor de ogen te houden. Geloofwaardigheid nog steeds nihil. Maarja.