AFP
Volledig scherm
© AFP

Ook Noors gezondheidsagentschap adviseert te stoppen met AstraZeneca

Het Noorse gezondheidsagentschap adviseert de regering om te stoppen met het gebruik van het AstraZeneca-vaccin. Het agentschap vindt het risico op bloedklonters te groot.

14 reacties

  • eric meers

    3 jaar geleden
    Snap die mensen allemaal niet , ze hebben schrik om aan trombose te sterven als ze AZ vaccin laten zetten , als gans België met AZ word gevaccineerd zullen er ongeveer 10 a 15 sterven aan trombose , in het verkeer sterven er jaarlijks 100 keer zoveel mensen in België maar blijkbaar neemt iedereen dagelijks zonder nadenken of schrik de auto, motor of fiets om zich te verplaatsen .
  • Daniel Bamps

    3 jaar geleden
    Geef zeneca gratis aan diegenen die de risico's er bijnemen en laat de anderen mits betaling kiezen wat ze wel willen . Dat zou een eerlijke oplossing voor het probleem zijn.
  • rik casteleyn

    3 jaar geleden
    Na Denemarken nu ook Noorwegen die stopt met Astra Zeneca . Er moet toch een reden zijn die belangrijk genoeg is . Waarom stopt Belgie niet ? Moeten hier ook eerst doden vallen . Nooit voorzichtig genoeg die Walen en Brusselnaars en de Vlamingen te braaf ..
  • Robert Thomassen

    3 jaar geleden
    Het lijkt meer en meer op Russische- roulette, het Astra-Zeneca vaccin, nav van al die onrust die geschreven wordt .Terecht of fabels?
  • chris Van den Eede

    3 jaar geleden
    Risico bij vrouwen tot 60 jaar maar België gebruikt het vanaf 56 jaar.