Archiefbeeld. F-35B gevechtsvliegtuigen, die verticaal kunnen opstijgen en landen, en helikopters voor het jagen op onderzeeërs van vliegdekschip HMS Queen Elizabeth staan klaar om de twee schepen in de Zwarte Zee te ondersteunen als er een dreiging is van Russische troepen. (16/08/2007)
Volledig scherm
Archiefbeeld. F-35B gevechtsvliegtuigen, die verticaal kunnen opstijgen en landen, en helikopters voor het jagen op onderzeeërs van vliegdekschip HMS Queen Elizabeth staan klaar om de twee schepen in de Zwarte Zee te ondersteunen als er een dreiging is van Russische troepen. (16/08/2007) © Getty Images

“Britten sturen twee oorlogsschepen naar de Zwarte Zee”

UPDATEGroot-Brittannië zal volgende maand twee oorlogsschepen naar de Zwarte Zee sturen nu de spanningen tussen Rusland en Oekraïne oplopen, meldt de Sunday Times op basis van hoge marine-functionarissen die niet bij naam worden genoemd.

34 reacties

  • Erwin Lambrechts

    3 jaar geleden
    Poetin zal zich niet laten intimideren dat is tenminste en echte leider
  • Gerry Cle

    3 jaar geleden
    Heel goed initiatief. Die Russische dictator zal nu wel twee keer nadenken voor hij Oekraïne binnenvalt. Overigens vind ik dat de NAVO een veel grotere troepenmacht naar de zwarte zee moet sturen.
  • willy staes

    3 jaar geleden
    Dat de UK samenhokt met de VS is langer geweten , twee landen die steeds er op uit zijn conflicten te creëren , waar in de wereld hebben zij nog geen oorlog gevoerd ,steeds onder het norm van mensenrechten of dreiging van dictators , voorbeelden genoeg Korea,vietnam , Irak ,Cuba enz , teveel op op te noemen .
  • Dirk Kindt

    3 jaar geleden
    Denk niet dat President Poetin daarvan zal wakker liggen. Twee zeilbootjes.
  • Roel Mick

    3 jaar geleden
    GB en USA zijn uit op oorlog. Niet de Russen. In Krim en Oost Ukrainie is 90% van de bevolking Russisch. Wij Europeanen hebben daar niks te zoeken.