Photo News
Volledig scherm
© Photo News

EU licht optie voor 100 miljoen coronavaccins Pfizer/BioNTech

De Europese Commissie heeft haar optie gelicht om nog eens 100 miljoen dosissen van het coronavaccin van Pfizer en BioNTech te bestellen. Dat bevestigen de twee bedrijven maandag in een mededeling. Dat brengt het totaal aantal vaccins dat de Europese Unie bij Pfizer/BioNTech heeft aangekocht, op 600 miljoen.

16 reacties

  • Daan Roos

    3 jaar geleden
    Er duiken berichten op dat Pfizer vaccin heel wat meer bijwerkingen heeft dan het bedrijf wil toegeven. Ik blijft bij Astra Zeneca ook al uit principiële redenen : Astra wil geen winst maken en zo hoort het!
  • Peter B

    3 jaar geleden
    En wie krijgt die? Olympiers, politiekers, gedetineerden,...
  • William Helsen

    3 jaar geleden
    Pfizer is wel de enige die constant leveringen doet, en ook meer. Ook geen rare berichten over bijwerkingen. Ik heb Astrazeneca gekregen, misschien wordt de tweede wel Pfizer. We gaan het zien.
  • Roland ANNYS

    3 jaar geleden
    En astra zenika ?? Welk spuitje ga ik als 2 de inenting krijgen in Juli ?? Ga ik dan een ander vaccin krijgen en mag ik dat dan weigeren ??
  • Frans Peeters

    3 jaar geleden
    En dit word allemaal betaald door de hardwerkende burger, gemakkelijk uitgeven aan dit dure medicament dat geen enkele aansprakelijkheid geeft over werking of tijdsduur